KAIZEN™ Tours

Kaizen Institut nudi KAIZEN™ ture fokusiranog učenja još od 1981. godine. To iskustvo omogućava polaznicima konkretan uvid u KAIZEN™. Doživećete posetu Gembi, družićete se sa KAIZEN™ stručnjacima, učestvovati na radionicama, sve s ciljem učenja ključnih, kritičnih aspekata KAIZEN™-a i načina na koje je moguće vašu organizaciju voditi kroz proces promene kako bi postali najbolji u svojoj klasi.

KAIZEN™ Insight Tours

Da bi kreirali korporativnu kulturu neprekidnog poboljšanja, potrebno je razumeti KAIZEN™ principe kao i sistem kojim se on implementira u kompaniju. Ključno je da menadžeri razdvoje i razumeju principe, odnosno alate za transformaciju kompanija.


Kroz KAIZEN™ Insight Tours, saznat ćete:


  • Ključne KAIZEN™ principe
  • Kako usladiti strategiju kompanije sa KAIZEN™ ?
  • Kako kreirati KAIZEN™ kulturu?
  • Kakvo je liderstvo u kompanijama koje žive KAIZEN™ ?
  • Kako postići održivu poslovnu izvrsnost
  • Koja je uloga top menadžmenta i holistički pristup

KAIZEN™ Insight Tour je ključan okidač za svakog menadžera koji želi da krene na Lean putovanje jer pruža temeljit i holistički uvid. Menadžeri mogu  da potvrde svoja znanja, da se poprave, da nauče nova znanja, da se osnaže i motivišu za vrhunske rezultate koji su na bazirani na kulturi neprekidnog poboljšanja.

KI Horigami

KAIZEN™ Benchmark Tours

Kaizen Institut nudi široki niz KAIZEN™ Benchmark tours širom sveta. Dok KAIZEN™ Insight tours u Japanu nude ključno razumevanje za stvaranje strateške slike uspeha, KAIZEN™ Benchmark tours, u različitim delovima sveta, učesnicima pružaju tradicionalne i očekivane mogućnosti za benchmark putem učenja alata i konkretnih metoda. Širom sveta sarađujemo s našim klijentima kako bismo stvorili zajednicu koja omogućava otvoreno deljenje najbolje prakse o operativnoj izvrsnosti uz istovremeno učenje i deljenje znanja. Izvršni direktori i menadžeri kompanija domaćina su na raspolaganju za sva pitanja i otvoreni razgovor o njihovom KAIZEN™ putovanju, kako o teškim izazovima, tako i o održivim uspesima.

KI Horigami

"Prilika da vidim i temeljno porazgovaram o uspešnoj Lean strategiji, kulturi i leadershipu s iskusnim Lean pratkičarima iz celog sveta bila je zaista veoma korisna."

Senior Manager, Lean Consulting, Healthcare Performance Partners

Kreirajte ture prilagođene vašim potrebama

Hvala Vam na interesovanju za usluge Kaizen Instituta. Molim Vas popunite sledeći obrazac kako biste dobili više informacija o našim globalnim turama širom sveta, odnosno lokalnim turama u Srbiji. 

* obavezna polja

arrow up