KAIZEN™ Sertifikacija

Kaizen Institut nudi izazovne ali korisne sertifikovane programe za pojedince koji imaju različite uloge u procesu kontinuiranog unapređenja. Glavni program sertifikacije je klasifikovan u 3 nivoa kompetencija.

Nivo 1

Prvi nivo upoznaje polaznike s KAIZEN™ operativnom filozofijom i pruža im osnovnu teoriju, alate i terminologiju uz pomoć kojih mogu u potpunosti podržati svakodnevne KAIZEN™ inicijative u kompaniji.

Nivo 2

Ovaj program dalje objašnjava osnovne teorije KAIZEN™ metodologije i predaje nove koncepte, tehnike i napredne alate KAIZEN™ operativnog sistema, stvarajući tako radno okruženje bez gubitaka i u potpunosti fokusirano na kupca.

Nivo 3

Ovaj program olakšava polaznicima da postanu KAIZEN™ lideri. Završavajući ovaj nivo, polaznici će moći da motivišu i podrže zaposlene tokom njihovog KAIZEN™ putovanja, promovišući tako kulturu kontinuiranog poboljšanja.

Kako postati KAIZENovac

Vaši benefiti:

  • Trenerske i facilitatorske veštine
  • Konkretno iskustvo na projektima unapređenja
  • Učenje kroz hands-on trening projekte
  • Vežbanje na Gembi
  • Unapređenje timskog duha

Uspešan lider kontinuiranog unapređenja neće samo pokazati spremnost za vođenje projekata i postizanje izvrsnih poslovnih rezultata u kontekstu sigurnosti, kvaliteta, troškova dostave, gotovine i angažovanosti zaposlenog. On će isto tako postati i „viralni“ pokretač kontinuiranog unapređenja unutar organizacije, u vidu trenera, coach-a ili među-sektorskog voditelja KAIZEN™ događaja. Učenje KAIZEN™ veštine nikada ne prestaje, zbog toga Kaizen Institut podržava sve KAIZENovce u postizanju stava o učenju KAIZEN™- a celoga života, kao što metodologija kontinuiranog unapređenja jeste i uvek će biti budući da se neprestano unapređuje.

KAIZEN™ owl

" Svesrdno preporučujem KAIZEN™ sertifikaciju za menadžere. Primena unapređenja u operativnom poslovanju i promena organizacijske kulture može biti puno brža i efikasnija uz korišćenje čitave lepeze KAIZEN™ tehnika."

D. Allonge – H. & J. Brüggen KG, Nemačka

arrow up