Knjige

Kaizen u lancima logistike i snabdevanja 

Kaizen in Loistics

Budući da lanci snabdevanja postaju sve globalniji i složeniji, potrebni su bolji metodi za poboljšanje zaliha, vremena isporuke, kvaliteta i produktivnosti kako bi firma bila konkurentnija. Mnogi traže smernice, a Kaizen u lancima logistike i snabdevanja pruža detaljna uputstva kako da pomognete svojoj organizaciji da implementira inovativne sisteme proizvodnje i logistike. Mnoštvo ilustracija, primera, formula i objašnjenja kanban sistema, ćelijske proizvodnje, standardizovanog rada, sistema supermarketa, heijunka i lean dizajn skladišta samo su neki od ključnih metoda koji vode čitaoca ka uspehu.

 Kupite s Amazona

Gemba Kaizen: zdravorazumski pristup strategiji kontinuiranog poboljšanja

Kaizen Book

Ovo je potpuno ažurirana verzija najprodavanije knjige o kontinuiranom poboljšanju na radnom mestu putem gemba kaizen pristupa. Potpuno nove studije slučaja otkrivaju kako se kaizen pristup širi mnogo dalje od industrijske proizvodnje – u maloprodaju, zdravstvo, javni sektor i razna transakciona i kreativna poslovna okruženja.
Metodi prikazani u knjizi „Gemba kaizen“ otkrivaju da, kad se menadžment fokusira na implementiranje kaizena (postepenog, kontinuiranog poboljšanja) u gembi (na mestu rada), mogu da se otkriju jedinstvene prilike za povećanje uspeha i profitabilnosti bilo koje organizacije.

Kupite s Amazona

Stvaranje kaizen kulture: uskladite organizaciju, ostvarite izuzetne rezultate i održavajte stečene pogodnosti

Creating a Kaizen Culture Book

Ova knjiga proučava kako organizacije uspešno ugrađuju kaizen u svoju kulturu kroz proučavanja uspešnih kompanija, razgovore s preko dvadeset poslovnih lidera i originalna istraživanja. Ova knjiga pokazuje čitaocu kako da implementira kaizen kulturu u organizaciji pomoću kombinacije primene strategija, svakodnevnog kaizena u prirodnim timovima i kaizen događaja i da osigura ostvarivanje i održavanje poboljšanja.

Posetite web stranicu knjige „Stvaranje kaizen kulture" ili kupite s Amazona

 

Kaizen: ključ japanskog konkurentskog uspeha

Kaizen Book

Ovo je klasična knjiga koja je prva predstavila praksu i filozofiju kaizena svetu. Za profesionalnog menadžera ili studenta menadžmenta ovo je sveobuhvatan priručnik kaizen praksi upravljanja koje se mogu upotrebiti u radu. Kaizen koristi više od 100 primera iz prakse i 15 korporativnih studija slučajeva da ilustruje kako je potpuno angažovanje na kontinuiranom poboljšanju suštinski važno za dugoročan uspeh bilo koje organizacije.

Kupite s Amazona

 

„Menadžment na radnom mestu“ Taiicho Ohno-a: Specijalno izdanje povodom 100. godišnjice njegovog rođenja

Book Taiichi-Ohnos-Workplace-Management

Firme širom sveta uspešno primenjuju Tojotin sistem proizvodnje (TPS) da skrate vreme realizacije, smanje zalihe, poboljšaju kvalitet i smanje troškove. Mada se mnogi trude da usvoje TPS, još ima mnogo toga što treba naučiti o njegovim temeljnim principima i kako su oni nastali. Ova jedinstvena knjiga pruža jasan, sažet pregled ideja na kojima se zasnivaju Tojotin sistem proizvodnje i kaizen, i to baš rečima jednog od osnivača oba ta pokreta, Taiichi Ohno-a. Zasnovano na seriji razgovora sa samim Ohno-om, ovo bezvremeno delo je počast njegovom geniju i osnovnim vrednostima koje su napravile i i dalje čine Tojotu jednim od najuspešnijih proizvođača na svetu. Puno pronicljivih novih komentara svetskih vizionara u oblasti kvaliteta, Menadžment na radnom mestu Taiichi Ohno-a je klasik koji pokazuje kako su menadžeri Tojote naučeni da razmišljaju.

Kupite s Amazona

 

 

Možete nas pratiti na:

Kaizen Facebook PageKaizen Twitter PageKaizen Linked In PageKaizen Google+ profileKaizen Pinterest profile

Kontakt:

 
 
 
 
 

Kontakt

Kaizen Institut Srbija

Ustanička 189,
Beograd, Srbija
+381 (0) 11 304 7126
+381 (0) 11 304 7126

Kaizen Institute Consulting Group

Global Operations

Europe / Middle East / Africa

Bahnhofplatz
Zug 6300 Switzerland
Tel: +41 (0) 41 725 42 80
Fax: +41 (0) 41 725 42 89 

North / Latin America

7137 East Rancho Vista Drive B11
Scottsdale, AZ 85251 USA
Tel: +1 888 464 3622

Asia Pacific

Kabuto-cho Dai-ichi Bldg, 3F
5-1 Nihonbashi Kabuto-cho
Chuo-ku, Tokyo 103-0026 
Tel: +81 (0) 3 5847 8245
Fax: +81 (0) 3 5747 7901 

Kaizen klijenti

Add as many pictures to the cell bellow
phlips kaizen clientEcolab Kaizen ClientPfizer Kaizen ClientBosh Kaizen ClientVolkswagen Kaizen ClientContinental Kaizen Client