Politika korišćenja kolačića

Na svom veb-sajtu koristimo kolačiće (cookies) koji nam pomažu da vam pružimo bolje iskustvo korišćenja našeg veb-sajta i da osiguramo da sajt funkcioniše onako kako vi to očekujete od njega. Kolačići su fajlovi s malom količinom informacija koji se preuzimaju u vaš kompjuter ili mobilni uređaj dok pregledate naš veb-sajt.

Kolačići se mogu koristiti za poboljšanje vašeg iskustva korišćenja nekog veb-sajta, na primer tako što pamte vaše željene postavke (npr. sprečavaju da unosite iste informacije više puta kad popunjavate neki onlajn obrazac) ili prate kako koristite neki veb-sajt da bi se on mogao unaprediti kako bi se zadovoljile vaše potrebe, ili obezbedile informacije koje su vama bitne.

Veb-sajtovi moraju da dobiju saglasnost da bi poslali kolačiće u vaš kompjuter ili mobilni uređaj, osim ukoliko ti kolačići nisu neizostavno potrebni kako bi vam se pružile usluge. Kolačići koje koristimo na svom veb-sajtu jesu trajni kolačići i kolačići za jednu sesiju.

Kolačiće možemo koristiti i za praćenje koji delovi veb-sajta su najpopularniji kod naših korisnika i za bolje sagledavanje ukupnog korišćenja našeg veb-sajta.

Kod većine internet pregledača, možete da obrišete kolačiće sa hard diska svog kompjutera, da blokirate sve kolačiće ili da primite upozorenje pre nego što se kolačić sačuva u vašem kompjuteru. Pogledajte uputstvo pregledača ili ekran za pomoć kako biste saznali više o tim funkcijama i o tome kako da ih koristite.

Imajte na umu da nećete moći da pristupite određenim delovima ili funkcijama našeg veb-sajta ukoliko vaš pregledač ne prihvata kolačiće.

arrow up